Nieuws

Alternatieve Avond4daagse

Helaas gaat de avond4daagse dit jaar niet door. Als organistatie vinden wij dit erg jammer, het is toch elk jaar weer een feest!

Gelukkig is er een mooi alternatief ontwikkeld; namelijk de Avond4daagse – Home Edition.

Daarmee worden alle deelnemers in staat gesteld om tussen 1 juni en 31 augustus 2020 hun eigen Avond4daagse te lopen, op 4 verschillende dagen, maar wél binnen 2 weken. Jullie kiezen zelf een startpunt en afstand (2,5, 5 of 10 kilometer). Daarbij stellen jullie je eigen routes samen met een speciale app van eRoutes. Wie de uitdaging volbrengt, krijgt na afloop de fel begeerde Avond4daagse-medaille thuis bezorgd. Inschrijfkosten zijn € 5,- per deelnemer

Meer deelnemersinformatie is te vinden via onderstaande link:

Informatie Alternatieve Avond4daagse

We mogen weer sporten!

Vanaf maandag 18 mei starten we weer met het geven van sportlessen voor (jong)volwassenen die bezocht mogen worden. Alle lessen vinden buiten (op het naastgelegen voetbalveld) plaats. Aanmelden vooraf is voor de volwassenen verplicht. Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk contact is tussen de sporters is er een kwartier pauze tussen opeenvolgende lessen waardoor de Total Body Fit op maandag (nu 19.45) en de Crossfit op woensdag (nu 20.30) een kwartier later starten!

Voorts hanteren we uiteraard de door het RIVM gestelde maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Het meenemen van een eigen matje of een grote handdoek om over onze matjes te leggen is verplicht!

Live video lessen UPDATE!

UPDATE: omdat we nu buiten mogen sporten worden er geen online lessen meer vertoond. Alle 13 onlinelessen zijn via onze facebookpagina wel nog te bekijken.

Omdat sportlessen in de gymzaal momenteel niet mogelijk zijn geven wij 2 x per week live les via onze facebookpagina. Iedere maandag om 19.30 een fanatieke les, iedere woensdag om 19.30 een les voor alle leeftijden! Klik hier voor onze pagina:

https://www.facebook.com/sportverenigingborssele/

Heel Borssele Bakt tijdens jaarmarkt 22 mei 2021

Ook in 2021 doen we weer “Heel Borssele Bakt” tijdens de Jaarmarkt Borssele. Bak je mooiste maar zeker ook lekkerste taart en breng deze op een schaal naar de kramen van de organisatie (voor ’t viskot bij de wafelbakkers). Als eerste is de beoordeling van de vakjury. Daarna is het publiek aan de beurt. Per persoon mogen 3 taarten worden geproefd  en mag op 1 favoriet worden gestemd. Zowel de winnaar van de vakjury als de publieksjury wint een prijs! Deelname is gratis, laat je ons even weten dat je meedoet?

10.30 – 10.45 inleveren taart

11.00 – 15.30 beoordeling publieksjury

15.30 – 16.00 ophalen schalen

16.00 prijsuitreiking

Tussen kunst en kitsch 2019

Tijdens de Jaarmarkt Borssele op zaterdag 18 mei 2019 Heeft u ook nog ergens een beeldje of schilderijtje dat eigenlijk bij een garageverkoop weg mag? Of bent u benieuwd naar de echte waarde van een stuk dat al jaaaaren in de familie is? Dan moet u met dat voorwerp naar de Borsselse editie van het beroemde tv-programma “Tussen Kunst en Kitsch”. U kunt geheel gratis terecht in de Catharinakerk waar de deskundigen Theo en zijn zoon Frans Laurentius u meer kunnen vertellen over uw kunstvoorwerp (of is het toch kitsch?)

11.00 – 13.00 Tussen kunst en Kitsch in de Catharinakerk