Nieuws

Zelfverdediging voor dames vanaf 12 jaar

Op dinsdag 20 maart starten we met een cursus zelfverdediging voor dames/meiden vanaf 12 jaar. In 8 lessen van anderhalf uur leren we je hoe je je moet gedragen en verdedigen bij ongewenste situaties. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om jezelf nog uit een bepaalde situatie te halen, maar zelfverzekerd over straat kunnen lopen is wel fijn. Elk jaar worden letterlijk honderden vrouwen op straat aangevallen. Sommigen worden beroofd, sommigen in elkaar geslagen, sommigen verkracht en sommigen zelfs vermoord. Bijna al deze vrouwen hebben één ding gemeen: ze werden overrompeld en wisten niet hoe ze konden handelen. Als ze iets van zelfverdediging hadden geweten, zouden de meeste van deze vrouwen beter kunnen handelen toen ze aangevallen werden. Met de eenvoudige maar uiterst effectieve technieken krijg je in ieder geval meer kans om je te verdedigen.

De behandelde technieken stoppen een aanvaller, ongeacht hoe groot hij is. Je brengt de tegenstander van de wijs door pijnprikkels toe te dienen zodat je voldoende tijd hebt om weg te rennen. Een aantal technieken brengen de aanvaller echter ernstige schade toe – zoveel schade, dat hij niet langer in staat is om je nog iets te doen. Dus hij zal je niet nog meer pijn doen, want dat kan hij niet meer.
Denk er om dat je niet bang hoeft te zijn om hem kwaad te maken: niets doen is erger en daar beschadig je alleen jezelf mee. Bestrijd hem zo goed je kunt en weiger om op te geven.

Inschrijven jaarmarkt geopend

Download hier het inschrijfformulier

Sport Vereniging Borssele organiseert de 22e editie van de Jaarmarkt Borssele.

Het belooft weer een bijzondere editie te worden vanwege het 50 jarig bestaan van de vereniging!

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. De hele dag zijn er demonstraties, optredens, bezienswaardigheden en kinderactiviteiten en u kunt een rit maken in een paardenkoets. Leuke attracties voor jong en oud en zoals altijd veel gezelligheid. Dit jaar zal er wederom 2 maal een verloting met spectaculaire prijzen plaatsvinden. U kunt dus voor een prikkie een prachtige prijs winnen! De opbrengst van deze verloting is voor Sport Vereniging Borssele.

De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 20 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een markt van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. U kunt op de jaarmarkt terecht voor leuke spulletjes, heerlijk eten, cultuur, demonstraties, modeshows en leuke attracties. Het bezoeken van de jaarmarkt en parkeren is gratis bij de sportvelden en in de straten van het dorp. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard. De jaarmarkt is op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 16.30 uur.

Download hier het inschrijfformulier

Winterfair 28 november

Natuurlijk doen wij ook weer mee tijdens de Winterfair Borssele op dinsdag 28 november 2017. We hebben weer een leuke wedstrijd verzonnen voor jong en oud met leuke prijzen!

De Winterfair is van 17.00 – 21.00 aan de Oostsingel in Borssele, parkeren en toegang gratis!