Jaarmarkt Borssele

In 2020 geen Jaarmarkt Borssele !

Op zaterdag 22 mei 2021 organiseren wij de 24e editie van de Jaarmarkt Borssele.

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens en nog véél meer. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 24 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard.

INSCHRIJVEN vanaf 1 januari 2021