Jaarmarkt Borssele

We hopen de jaarmarkt op zaterdag 25 september te kunnen organiseren.

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens en nog véél meer. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 24 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard.

Inschrijven kan vanaf nu weer heel gemakkelijk online, via de button “online inschrijven” hieronder. U hoeft op dit moment nog niet te betalen. Pas als we zeker weten wanneer de jaarmarkt kan doorgaan vragen wij u om een betaling.

Onder andere deze deelnemers zijn er al bij: