Jaarmarkt Borssele

Dit jaar organiseren wij alweer de 24e editie van de Jaarmarkt Borssele.

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens en nog véél meer. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 24 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de jaarmarkt kan door onderstaande gegevens in te vullen en te eindigen met het klikken op “INSCHRIJVEN”. Wij gaan uw gegevens eerst controleren. U ontvangt daarna van ons een inschrijfbevestiging met betaalverzoek.

Deelnemers Jaarmarkt Borssele 2020

Klik hier voor de huisregels Jaarmarkt Borssele

omschrijf hier welke andere wijze
€ 30,- tot 5 meter lengte, daarna iedere extra meter € 5,-