Informatie deelnemers jaarmarkt

De indeling is nu definitief vastgesteld. Mochten we om wat voor reden ook toch iets veranderen voor u, dan ontvangt u hierover een persoonlijk bericht. Wijzigingen op uw verzoek zijn niet meer mogelijk.

LET OP: Wegwerkzaamheden op de terugweg op de A58, alle informatie hierover vindt u hier

U heeft de volgende bestanden nodig (klik op de bestandsnaam):

Voor de deelnemers met o.a. bakkramen: Handreiking Veiligheid

Het is belangrijk dat u bij aankomst uw kraamnummer(s) en kleur weet! Om de doorstroming op het Plein zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u dringend de volgende routes aan te houden om op uw plaats te komen, aan het einde van de Monsterweg. Volg de gekleurde pijlen op de borden!

Route blauw linksaf Oostsingel en rechtsaf Ooststraat

Route zwart rechtsaf Noordsingel en linksaf Noordstraat

Route rood rechtsaf Noordsingel, linksaf Westsingel en linksaf Weststraat 

Aankomst bij markt

Kijk voor de ingangen naar uw plaats op de plattegrond van het marktterrein. De pijlen geven aan waar u het gras op kunt rijden als uw auto achter het kraam kan. De kramen zijn op de planken genummerd, grondplaatsen staan op de grond aangegeven.

Disclaimer

Het deelnemen aan en/of bezoeken van de jaarmarkt is geheel op eigen risico. De organisatie, zijnde Sport Vereniging Borssele, is op geen enkele wijze voor welke schade dan ook aansprakelijk te stellen. De organisatie beslist in geval van slechte weersomstandigheden en/of door dwang van de rijksoverheid en/of door zodanig gewijzigde maatregelen ivm corona, of de markt wordt afgelast. Dit kan uiterlijk tot zaterdag 20 september 07.00 uur. In dat geval wordt de helft van het inschrijfgeld geretourneerd. Bij annulering uwerzijds wordt geen geld geretourneerd.