Informatie deelnemers jaarmarkt

Vanaf 21 september kunt u op deze pagina alle informatie vinden.

  • 09.00 uiterlijk aanwezig
  • inpakken en/of vertrekken vóór 16.15 niet toegestaan
  • geen afval en/of rommel achterlaten. Verkopers van 2e hands artikelen verzoeken wij alles wat niet verkocht is weer mee te nemen
  • stekkerdozen bij luidsprekers zijn niet geschikt voor opladers

U heeft de volgende bestanden nodig (allemaal apart):

Alle huisregels

Calamiteitenplan Jaarmarkt Borssele

Plattegrond

Kraamindeling

Handreiking Veiligheid

Het is belangrijk dat u bij aankomst uw kraamnummer(s) en kleur weet! Om de doorstroming op het Plein zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u dringend de volgende routes aan te houden om op uw plaats te komen aan het einde van de Monsterweg:

Gebied blauw linksaf Oostsingel en rechtsaf Ooststraat

Gebied zwart rechtsaf Noordsingel en linksaf Noordstraat

Gebied rood rechtsaf Noordsingel, linksaf Westsingel en linksaf Weststraat 

Kleurinformatie vindt u bij de kraamindeling en op de plattegrond. De pijlen geven aan waar u het gras op kunt rijden als uw auto achter het kraam kan (zie plattegrond).

Het deelnemen aan en/of bezoeken van de jaarmarkt is geheel op eigen risico. De organisatie, zijnde Sport Vereniging Borssele, is op geen enkele wijze voor welke schade dan ook aansprakelijk te stellen. De organisatie beslist in geval van slechte weersomstandigheden en/of door dwang van de rijksoverheid en/of door zodanig gewijzigde maatregelen ivm corona, de markt wordt afgelast. Dit kan uiterlijk tot zaterdag 25 september 07.00 uur. In dat geval wordt de helft van het inschrijfgeld geretourneerd. Bij annulering uwerzijds wordt geen geld geretourneerd.