Jaarmarkt Borssele

Sport Vereniging Borssele organiseert de 23e editie van de Jaarmarkt Borssele op en om het prachtige plein in Borssele op zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 – 16.30

U kunt zich hier inschrijven als u wilt deelnemen aan dit prachtige evenement.

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, lekkernijen, brocante, optredens  en nog véél meer. Wat dacht u van  op ambachtelijke wijze gemaakte klompen, het is er allemaal! Laat u rondvliegen in een helikopter of geniet van de concerten die plaatsvinden in de Catharinakerk op het Plein. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze verlotingen is voor Sport Vereniging Borssele.

De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 23 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard.

Routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Deelnemers Jaarmarkt Borssele 2019

SUPERSPONSOR

Plaats Jaarmarkt Borssele:

Plein Borssele (4454AT)

Grotere kaart weergeven

Voor parkeerplaatsen volg de borden :

Parkeren kan in alle straten, bij de sportvelden, bij de kerk aan de Oostsingel.

Komend vanuit de richting Bergen op Zoom A58 LET OP: Neem de nieuwe afrit bij knooppunt Stelleplas richting N62 Terneuzen!!!

Grotere kaart weergeven
Komend vanuit de richting Vlissingen/Middelburg