Jaarmarkt Borssele

Volgende jaarmarkt is op zaterdag 18 mei 2019:

Sport Vereniging Borssele organiseert de 23e editie van de Jaarmarkt Borssele op en om het prachtige plein in Borssele. Het belooft een bijzondere editie te worden vanwege het 50 jarig bestaan van de vereniging!

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. Op de jaarmarkt kunt u terecht voor snuisterijen, brocante, demonstraties van hulpdiensten, optredens van onder andere het Christelijk Samengesteld Mannenkoor Zeeland en nog véél meer. Wat dacht u van vers gerookte paling of op ambachtelijke wijze gemaakte klompen, het is er allemaal! Laat u rondrijden door de omgeving in een tuk tuk of geniet van de concerten die plaatsvinden in de Catharinakerk op het Plein waar ook tentoonstellingen van onder andere Marjan van Garsel te zien zijn. Natuurlijk zijn er weer 2 verlotingen waarbij u voor een prikkie prachtige prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze verlotingen is voor Sport Vereniging Borssele.

De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 23 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een evenement van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. Het bezoeken van de jaarmarkt, de concerten en parkeren is gratis. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard. De jaarmarkt is op zaterdag 18 mei 2019 van 10.00 tot 16.30 uur. Routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Prijzen kramen en standplaatsen

OmschrijvingPrijs
Kraam (marktkraam 4 meter met dakzeil € 28,-
Standplaats eigen wagen tot 5 meter
iedere extra meter
Elektriciteit€ 10,-
Advertentie logo/foto op onze site€ 5,-

De kraamhuur/standplaats kunt u overmaken naar onze rekening bij de Rabobank: NL60RABO0320542750 ten name van Sport Vereniging Borssele. Pas na betaling is uw inschrijving definitief! Na het verstrijken van de inschrijfsluitingsdatum, zijnde 30 april 2018, is het voor ons niet meer mogelijk gereserveerde kramen te annuleren en/of inschrijfgeld te retourneren.

Deelnemers Jaarmarkt Borssele 2018

SUPERSPONSOR

Plaats Jaarmarkt Borssele:

Plein Borssele (4454AT)

Grotere kaart weergeven

Voor parkeerplaatsen volg de borden :

Parkeren kan in alle straten, bij de sportvelden, bij de kerk aan de Oostsingel.

Komend vanuit de richting Bergen op Zoom A58 LET OP: Neem de nieuwe afrit bij knooppunt Stelleplas richting N62 Terneuzen!!!

Grotere kaart weergeven
Komend vanuit de richting Vlissingen/Middelburg