Inschrijven Jaarmarkt Borssele zaterdag 18 mei 2019

€ 30,- tot 5 meter lengte, daarna iedere extra meter € 5,-

Huisregels Jaarmarkt Borssele: Om de markt zo veelzijdig mogelijk te houden hanteren we branchebescherming met toelating op volgorde van inschrijving. Dit betekent dat wij een beperkt aantal verkopers per artikelgroep toelaten. Daarom is het van belang dat u bij de vraag "wat gaat u verkopen" zoveel mogelijk specificeert. De kindervrijmarkt is uitgesloten van de branchebescherming. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

U heeft de mogelijkheid om gratis een voorkeursplaats aan te geven. We doen ons uiterste best om hiermee rekening te houden. Pas na betaling is uw inschrijving definitief! Na 30 april 2019 is het voor ons niet meer mogelijk gereserveerde kramen te annuleren en/of inschrijfgeld te retourneren. Kramen zijn beschikbaar vanaf 08.00 uur elektriciteit vanaf ongeveer 08.30 uur. De nummers staat op de kramen; • U dient aanwezig te zijn om 09.00 uur, daarna worden het Plein en alle zijstraten afgesloten voor alle verkeer, zie plattegrond; • Niet alle kraamhouders kunnen hun auto bij hun kraam/standplaats parkeren. Graag na het uitpakken elders parkeren maar houd wel rekening met een doorgang voor de hulpdiensten; • Het is niet toegestaan vóór 16.15 uur te starten met inpakken; • Om 17.00 uur start het afbreken van de kramen, u dient dan uw kraam en de kraamomgeving schoon achter te hebben gelaten. Geen afval naast de afvalcontainers plaatsen; • Het (af-)spelen van muziek is niet toegestaan; • EHBO bij de kramen 78 t/m 80 van de sportvereniging (naast de ingang vijver) EHBO’ers Leendert Witte 06-57269253 Katja Schikker 06-27025398. Er is een AED aanwezig in het dorpshuis; • Kraamhouders met een stroomaansluiting dienen een verlengsnoer van minimaal 25 meter mee te nemen; De stekkerdozen bij de geluidsmasten zijn niet geschikt voor het opladen van mobiele telefoons of ander stroomgebruik!!!! • Verkoop van alcoholische dranken voor directe consumptie is zonder passende vergunning van de gemeente Borsele niet toegestaan; • Verkopers van etenswaren dienen ervoor te zorgen dat hun verkoopwagen voldoet aan alle gestelde eisen zoals opgenomen in hoofdstuk 2 van de “handreiking evenementen en brandveiligheid” uitgegeven door de Veiligheidsregio Zeeland. Het deelnemen aan en/of bezoeken van de jaarmarkt is geheel op eigen risico. De organisatie, zijnde Sport Vereniging Borssele, is op geen enkele wijze voor welke schade dan ook aansprakelijk te stellen. De organisatie beslist in geval van slechte weersomstandigheden of de markt wordt afgelast. Dit kan uiterlijk tot zaterdag 18 2019 mei 07.00 uur. In dat geval wordt de helft van het inschrijfgeld geretourneerd. Bij annulering uwerzijds wordt geen geld geretourneerd.