Inschrijven jaarmarkt geopend

Download hier het inschrijfformulier

Sport Vereniging Borssele organiseert de 22e editie van de Jaarmarkt Borssele.

Het belooft weer een bijzondere editie te worden vanwege het 50 jarig bestaan van de vereniging!

Maar liefst 150 kramen bieden een grote diversiteit in aanbod. Uiteraard zijn er ook diverse eetgelegenheden. De hele dag zijn er demonstraties, optredens, bezienswaardigheden en kinderactiviteiten en u kunt een rit maken in een paardenkoets. Leuke attracties voor jong en oud en zoals altijd veel gezelligheid. Dit jaar zal er wederom 2 maal een verloting met spectaculaire prijzen plaatsvinden. U kunt dus voor een prikkie een prachtige prijs winnen! De opbrengst van deze verloting is voor Sport Vereniging Borssele.

De jaarmarkt in Borssele is de laatste jaren flink gegroeid. Wat 20 jaar geleden begon als een kleine markt met 25 kramen is nu uitgegroeid naar een markt van formaat en hiermee een begrip onder de Zuid-Bevelandse evenementen. U kunt op de jaarmarkt terecht voor leuke spulletjes, heerlijk eten, cultuur, demonstraties, modeshows en leuke attracties. Het bezoeken van de jaarmarkt en parkeren is gratis bij de sportvelden en in de straten van het dorp. Kortom, deze jaarmarkt is zeker een bezoek waard. De jaarmarkt is op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 16.30 uur.

Download hier het inschrijfformulier